Super Dry International

Super Dry är ett världsledande företag som tillverkar torkmedel med kalciumklorid och andra lösningar som förebygger fuktskador. Våra produkter används över hela världen, främst inom tillverkningsindustrin under sjötransporter. Genom att använda Super Drys torkmedel så minskas och förhindras många av de fuktskador som annars skulle uppstå. När luftfuktigheten sänks förhindras både korrosion och andra typer av skador som dålig lukt, mögel och försvagat förpackningsmaterial.

Super Dry grundades år 2000 i Singapore av tre experter med bred erfarenhet inom tillverkningsindustrin, logistikbranschen och statistiksektorn. Företaget har sedan dess vuxit och har nu fyra fabriker, ett forsknings- och utvecklingscentrum och 40 kontor över hela världen. Forsknings- och utvecklingscentret i Kina är det mest avancerade i sitt slag och målet är att hela tiden ligga i framkant för att kunna erbjuda våra kunder de mest effektiva och säkra lösningar som finns på marknaden. Vi arbetar inte bara med att förebygga fuktskador utan kan även hjälpa våra kunder med att säkerställa alla aspekter i logistikkedjan, från packning, till lager och transport. Allt för att det inte ska finnas någon del i kedjan som kan påverka kvaliteten på kundens varor negativt.

Vårt mål är att erbjuda dig som kund de bästa, mest kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningarna för just dina varor och dina transporter. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter, sätta standarder och vår personal utbildas kontinuerligt för att säkerställa att vi kan bibehålla vår ledande position på marknaden.

Super Dry International är världens ledande leverantör av torkmedel och fuktskadeförebyggande lösningar. Våra produkter används ofta i sjötransporter, samt containers av stora tillverkningsindustrier världen över.