super_dry_desiccant_protects_goods

 

Superdry dessicant

 

 

SuperDry_desiccant-02

Super Dry’s sex stora fördelar

 1. Absorberar upp till 300% av sin egen vikt beroende på blandning och förpackning
  Tester visar att 100 g silikagel krävs för att absorbera samma mängd fukt som endast 10 gram Super Dry torkmedel. Samtidigt är Super Dry´s absorptionshastighet mellan 8-15 gånger snabbare än andra torkmedel.
 2. Fukt blir gel utan läckage
  Med aktiva ingredienser absorberas fukt och blir till en bestående gel, vilket eliminerar alla risker för läckage.
 3. När fukt har absorberats av Super Dry kan den inte avdunsta och återgå i miljön
  Super Dry absorberar fukt och vänder den erhållna blandningen till en gel med hjälp av en irreversibel kemisk reaktion, vilken innebär att gelen inte kan återgå till flytande form eller avdunsta.
 4. Brett användningsområde med temperaturer från -5°C → 90°C
  Super Dry torkmedel är lämpliga och kan användas i nästan alla marina miljöer över hela världen. Produkterna klarar av temperaturer på mellan -5°C och 90°C vilket gör användningsområdet mycket brett.
 5. Gift- och DMF-fritt
  Super Dry´s produkter är till för engångsbruk. Vi använder oss av kalciumklorid, miljövänliga polymerer och förpackningar för att säkerställ att produkterna uppfyller alla nationella importstandarder.
 6. Patenterad design och relevanta certifikat
  Super Dry har en patenterade design som är praktisk, bekväm och säker. Vi har kvalitetscertifieringar så som ISO 9001 för kvalitetsledning, ISO 14001 för miljöledning och innehar intyg som REACH, ECO etc.